LORE lanserar Mininoter i ny rapportserie för att dokumentera metodologiska experiment

Nyhet: 2014-10-20

Uppdatering (september 2015): Mininoterna har bytt namn till LORE methodological notes. De kan hittas här.

LORE (Laboratory of Opinion Research) har nu publicerat de första tio rapporterna i en ny rapportserie: LORE Mini Notes.

Dessa korta rapporter är tänkta att komplettera LORE Methodological Notes som lanserades förra året. Mininoterna syftar till att genom snabba och korta rapporter dokumentera de metodologiska experiment och utvärderingar som genomförs av LORE. Många av de tio första rapporterna fokuserar på rekrytering av paneldeltagare, men planen är att de ska redovisa alla möjliga tester, utvärderingar och utvecklingar inom surveymetodologin.

Du hittar mininoterna här: http://lore.gu.se/svenska/forskning/lores-mininoter/

Artikeln publicerades först på: lore.gu.se