Medborgarpanelens årsrapport 2013 är nu tillgänglig på hemsidan

Nyhet: 2014-05-13

Årsrapporten syftar till att sammanfatta Medborgarpanelens aktiviteter under det senaste året.

Rapporten redovisar bland annat panelstorlek, rekryteringar, enkäter, representativitet hos paneldeltagare samt kvalitén på den insamlade datan. Medborgarpanelens årsrapport för 2013 är författad av Elias Markstedt, databasansvarig på LORE.

• 8 enkäter skickades till Medborgarpanelens respondenter.
  • Rekryteringssatsningar ledde till en nästan 25 procent större panel, varav de flesta rekryterades genom sannolikhetsbaserade urval.
  • En paneldeltagare fick i genomsnitt 2.8 enkäter varav 1,7 besvarades (70% enkätsvarsfrekvens).

Mer information om Medborgarpanelens aktiviteter under 2013 hittas i årsrapporten:

Annual Report Citizen Panel 2013

Artikeln publicerades först på: lore.gu.se