MOD välkomnar tre nya postdoktorer!

Nyhet: 2013-08-26

MOD utlyste i tidigare i år tre anställningar som postdoktor under 2 års tid. Vi är väldigt glada över att välkomna Max Hänska-Ahy (från London School of Economics), Delia Dumitrescu (från University of Montreal) och Jacob Sohlberg (från Lunds universitet) som postdoktorer till MOD-nätverket!

Max Hänska-Ahy tillträder under vecka 35 och kommer att sitta på Institutionen för journalistik, medier och kommunikation. Delia Dumitrescu anländer i början av oktober och Jacob Sohlberg i januari 2014 och båda kommer att sitta på Statsvetenskapliga institutionen.